Aktuella aktiviteter

Vårens aktiviteter

         

Torsdagen den 27 maj 2021

   GOLFMÄSTERSKAP - veterangolfarens höjdpunkt.
   Växjö Golfklubb, första start 10:00
   Inbjudan och mer information hittar ni HÄR.


Måndagen den 14 juni 2021 (preliminärt)

   ÅRSMÖTE & UPPTAKTSMÖTE
   Ytterligare aktivitet meddelas senare.

   Tid och plats meddelas senare.


Den tredje pandemivågen har satt ett rejält krokben för vårens aktiviteter och nu kan vi i bästa fall hoppas på att genomföra ett kombinerat års- och upptaktsmöte förutom golftävlingen som bedöms vara säker. Vi följer förstås alla rekommendationer från myndigheterna och den fortsatta utvecklingen får avgöra huruvida vi lyckas med det lilla som återstår. Men vi slutar aldrig hoppas utan håller våra tvättade tummar för bättre tider.


Notera ovanstående datum och bevaka utvecklingen här på hemsidan. När vi har mer information kommer informationen att uppdateras.


Under tiden kan ni ju alltid botanisera i Bildarkivet och minnas tiden innan coronaviruset lade krokben för vår verksamhet. Många goa minnen där.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

 


Kommande aktiviteter ("Bruttolista")

 

För planering av kommande aktiviteter för Stellan Ekberg en "Bruttolista", från vilken styrelsen väljer förslag som sedan spikas vid klubbens upptaktsmöten höst respektive vår. Kolla gärna på listan, och har ni ett bra förslag så hör av er till Stellan eller skriv ert förslag i formuläret ovan.

 

2021-03-08 Bruttolista aktiviteter

 

Anmälan (eller har du förslag på aktiviteter?)

 

Anmälan om deltagande till klubbens aktiviteter kan ske på teckningslistor som finns tillgängliga vid våra aktivitetsmöten eller i formuläret nedan. Ange namn, e-post och vilken aktivitet det gäller i meddelandefältet och klicka på Skicka.

 

Det går också att maila Stellan direkt om du klickar HÄR eller varför inte slå honom en signal på 070-284 1345.

 

Ni kan också använda formuläret om ni har något förslag på aktivitet som kan vara intressant för framtiden och som vi kan ta med på "Bruttolistan".